Contact

CONTACTEER ONS

 
 
 
 
 
 
Weddingplanner
Weddingstylist
Destination wedding
Storyteller
Rentals
 
 
Akkoord
 
Hou me op de hoogte van interessante informatie
 
 
 
 

Bo


"Wat een huwelijk mooi maakt is niet enkel de bloemen, decor of design. Het is het bruidspaar en het verhaal dat ze vertellen. Het verhaal over hoe ze samen beginnen aan de rest van hun leven. Dit kunnen delen met gasten, familie en vrienden. Dat geeft werkelijk hart en ziel aan een huwelijk. Het zorgt ervoor dat het gewoonweg adembenemend wordt.


Ik ben begonnen met Rock my Wedding omdat ik zag dat er nood was aan het creëren van heel unieke en persoonlijke huwelijken. En natuurlijk zit ook mijn passie voor het weddingplannen er voor meer dan iets tussen.

Naast een eindeloze creativiteit wil ik een professioneel, uitzonderlijk gepland event.


Het meest geweldige aan mijn job is dat ik deel mag uitmaken van de belangrijkste dag van je leven. Ik ben er van begin tot eind, om jullie visie te creëren, jullie te helpen doorheen heel het proces. Iemand die er  altijd voor jullie is.

En om jullie uiteindelijk naar het altaar te zien lopen, dat zorgt ervoor dat elk deeltje werk het meer dan waard maakt.


Ik wil dat Rock my Wedding gekend is als een team van creatieve professionals dat steeds één en betrokken is met onze klant. Een team dat niet enkel geweldige service biedt maar ook een team dat bergen verzet voor onze klant. Ik wil dat mensen naar ons kijken en weten dat wanneer ze met ons in zee gaan, ze met iemand samenwerken die echt om hen geeft, zowel persoonlijk als voor het event."


Wil je graag alles weten over onze werkwijze en kennis?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.