Storyteller

STORYWRITER - STORYCOORDINATOR

schrijft en begeleidt jullie persoonlijke verhaal


Meer en meer bruidsparen kiezen ervoor om een persoonlijke ceremonie te organiseren.

Vroeger vond er naast de burgerlijke ceremonie een kerkelijke ceremonie plaats.

Maar tegenwoordig mist men vaak het persoonlijke aspect tijdens zo'n kerkelijke ceremonie.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van heel unieke en persoonlijke ceremonies.Uh... storywriter - storycoordinator? Geen storyteller?


Neen, bij Rock my wedding boek je geen storyteller meer. Omdat we de ceremonie zo persoonlijk mogelijk willen houden wordt de ceremonie door één van jullie familie, vrienden of kennissen geleid. Wij schrijven samen met hem of haar het verhaal, maar hij of zij vertelt het verhaal tijdens jullie ceremonie, al dan niet met begeleiding van ons ter plaatse.

Daarnaast zijn er verschillende andere dichte kennissen die tijdens de ceremonie een woordje ( of verhaal ) vertellen.

Uiteraard staan we jullie en hen bij van het eerste tot het laatste woord van jullie ceremonie.

Wanneeer jullie graag de begeleiding van onze storyteller tijdens de ceremonie wensen, kan dit ook in combinatie met het verwelkomen van de gasten, een kleine inleiding en de afronding van de ceremonie.


Lees alles over hoe we juist te werk gaan hieronder.


ceremoniespreker

Romantisch of out-of-the-box ?

De tekst van jullie trouwceremonie wordt zo persoonlijk en leuk gemaakt zoals jullie dit willen. Mag er veel gelachen worden en af en toe een traantje weggepinkt worden met persoonlijke gebeurtenissen? Dat maakt jullie persoonlijke trouwceremonie zo uniek. Naast het schrijven van jullie verhaal kan onze ceremoniespreker ook andere dingen in de ceremonie verwerken. Denk maar aan kinderaktes of andere interactieve dingen.

Liever out-of-the-box? Wat dacht je bijvoorbeeld van een sfeervolle laat-avondceremonie? 

Wij denken met je mee en zorgen dat jullie trouwceremonie 100% bij jullie past.

Wat mag je concreet verwachten?


  • Onze eerste kennismaking
  • We reserveren jullie dag en maken afspraken
  • We contacteren familie en vrienden en blijven in contact tijdens het schrijven van de ceremonie
  • Jullie vullen enkele vragenlijsten in
  • Een laatste gesprek om details te bespreken
  • Onze ceremonieschrijver schrijft jullie verhaal
  • Optie: onze ceremonieschrijver begeleidt jullie sprekers tijdens de ceremonie op jullie huwelijksdag
  • Jullie krijgen de ceremonie in een mooie map


  • We vinden jullie feedback heel belangrijk!


       Photocredits Stijn Willems, Styling en storytelling Rock my Wedding

En de prijs?

We steken hart en ziel in het schrijven van jullie ceremonie. We verbinden ons zo goed mogelijk met jullie, familie en vrienden om een zo persoonlijk mogelijk verhaal te schrijven. En we werken ( graag ) lange uren om het perfecte verhaal over en voor jullie tot leven te brengen.


Wil je dat onze storywriter enkel jullie verhaal schrijft samen  met familie en vrienden maar niet aanwezig is op jullie ceremonie? 

Hiervoor vragen we € 750 ( btw en alle contactmomenten inclusief )


Wil je graag dat onze storywriter naast het schrijven van jullie verhaal ook aanwezig is op jullie ceremonie en jullie sprekers hierin begeleidt.

HIervoor vragen we € 1250 ( btw, alle contactmomenten én de verwelkoming van jullie en jullie gasten + de afronding van de ceremonie wordt door onze ceremoniespreker gebracht zijn inclusief)

Een persoonlijke ceremonie


Ja, een écht persoonlijke ceremonie.

Geen standaardteksten die gekopieerd worden en waar jullie namen aan toegevoegd worden.

Wel een ceremonie die vanaf het eerste woord uniek geschreven wordt door onze ceremoniespreker. In de periode die we hebben voor jullie huwelijk zorgen we ervoor dat we jullie en jullie familie en vrienden zo goed mogelijk leren kennen. Samen met uitgebreide vragenlijsten en leuke anekdotes maakt onze ceremoniespreker een heel uniek en persoonlijk verhaal. Natuurlijk zou de ceremonie niet zó persoonlijk zijn zonder de inbreng van familie en vrienden. Daarom vragen we naast de hoofdspreker een 3 tot 6 personen om ook het woord te nemen tijdens jullie ceremonie. Met voldoende interactie en een (soms niet zo ) subtiel laagje humor zorgt onze ceremoniespreker steeds voor een leuke, persoonlijke ceremonie.

ceremoniespreker

Hoe gaan we te werk?

Een ceremoniespreker is een vertrouwenspersoon.

Zij krijgt veel persoonlijke informatie van jullie en van jullie familie en vrienden. Daarom vinden we het belangrijk dat er een match / klik is.

We zijn er een grote voorstander van om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Wanneer jullie beslissen om met ons samen te werken leggen we onze samenwerking en alle afspraken vast. Onze ceremoniespreker stuurt verschillende vragenlijsten door en vraagt ook een lijst met contactpersonen die zij mag contacteren.

Dit zijn zowel contactpersonen die enkele anekdotes mogen vertellen als contactpersonen die zelf een woordje tijdens de ceremonie mogen zeggen.

Ze contacteert jullie contactpersonen om zoveel mogelijk input en informatie te krijgen die ze kan gebruiken tijdens het schrijven van het verhaal. Wanneer onze ceremoniespreker alle informatie verzameld heeft, zitten jullie nog een laatste keer samen om dieper in detail te treden. De uiteindelijke versie van het verhaal houdt onze ceremoniespreker meestal als verrassing tot op de ceremonie. Voor de échte controle freaks maken we al wel eens een uitzondering ;-).

ceremoniespreker

Meertalige ceremonie

Bij Rock my Wedding kan je de ceremonie laten schrijven en vertellen in meerdere talen. Is er veel familie of vrienden aanwezig die geen Nederlands verstaan? Dan kan onze ceremoniespreker een deel van, of de hele ceremonie tweetalig maken.

Mogelijke talen naast Nederlands zijn

Frans en Engels.

ceremoniespreker

Graag een kennismaking met onze ceremoniespreker?

Naast het verhaal dat de ceremoniespreker schrijft kunnen ook familie en vrienden een woordje bijdragen. Zoek je inspiratie?

Lees dan zeker onze blog.