BLOG - trouwlocatie

Dé perfecte locatie vinden voor jullie trouwfeest.


Sommigen weten al van te voren wat de ideale locatie is en zal worden.

Anderen zijn nog niet zeker hoe het droomplaatje eruit ziet.

Nochtans is de locatie de basis van hoe het huwelijksfeest er zal uit zien.


Wij zetten alle opties op een rijtje.

Zo kies je gemakkelijk dé perfecte locatie voor jullie trouwfeest.

HOTEL

De hoofdreden om je huwelijksfeest in een hotel te organiseren is de accommodatie. Na en tussenin het feest kunnen de gasten gemakkelijk rusten in hun hotelkamer.

Hotels hebben de ervaring met grote (huwelijks)feesten en evenementen. Zo zit de catering dus zeker goed.


KASTEEL

Romantiek ten volle. Is het niet de droom van elke bruid om te trouwen in een echt kasteel?

Er zijn verschillende openbare en privé kastelen waar je je huwelijksfeest kan organiseren. Vaak kan je hier een eigen cateraar nemen en alles aankleden naar jullie wensen. Natuurlijk vergt dit dan net wat meer organisatie.


BOERDERIJ / SCHUUR

Helemaal in zijn trouwfeesten in een schuur. De typische 'barnwedding'. Rustieke elementen en natuurlijke decoratie zijn helemaal anno 2018. In een schuur kan je meestal je eigen catering voorzien en alles inkleden zoals jullie het zelf willen. Ideaal voor de creatieve do – het – zelfbruid.


MUSEUM

Wil je iets out of the box? Er zijn verschillende musea die de mogelijkheid aanbieden om een huwelijksfeest te organiseren in het museum. Of het werkelijk jullie droom is om te trouwen tussen de opgezette herten of obussen uit WOI is natuurlijk de vraag. Originaliteit wel verzekerd!


RESTAURANT

Een van de meest populaire locaties is nog steeds een restaurant. Veel restaurants bieden de mogelijkheid om na de lunch of het diner een dansfeest in te plannen. Gemakkelijk te organiseren en ideaal voor kleinere huwelijken.


WIJNVELD

Genieten van de zuiderse zon, gezellig tafelen met vrienden en familie met een glaasje wijn en tapas. What's not to love? Italiaanse huwelijken zijn helemaal ' hot '. Wil je specifiekere informatie over buitenlandse huwelijken? Contacteer ons dan via info@rockmywedding.be.


STRAND / BOOT

Hou je van het strand en de zee? Dan kan je er voor kiezen om te trouwen op het strand of op een boot. Vaak is er een maximum aantal gasten. Goed weer is natuurlijk een must omdat er vaak geen binnenmogelijkheid is.


TUIN

Trouwen in je eigen tuin? Een ceremonie in de natuur met aansluitend een receptie en dansfeest onder een mooie tent. Een tuinhuwelijk is heel persoonlijk én je kleedt het volledig aan zoals jullie willen. Voor het organiseren van een tuinhuwelijk doe je best beroep op een professioneel weddingplanner ( WWW.ROCKMYWEDDING.BE ).


Photocredit: Riverland Studios