BLOG - beauty checklist

Een week voor het huwelijk ..


JOUW ULTIEME BEAUTY CHECKLIST


Stralen op je huwelijk, daar hoort ook je uiterlijk bij. Relax, je zult er ontspannen én geweldig uitzien met deze ultieme beauty checklist.

MANICURE / PEDICURE

Mooi verzorgde nagels maken je look helemaal af. Heb je nog geen idee van vormen en kleuren? Een neutrale look à la Meghan Markle is altijd een juiste keuze.


SPRAYTAN

Wil je graag een zuiderse tintje? Een spray tan is een veilige keuze met steeds een mooi resultaat. Begin zeker niet met zelfbruiners indien je dit nooit eerder gebruikte. Een ongewenste vlek of een té donker resultaat is snel gebeurd.


HYDRATEREN

Hydrateren is zowel belangrijk voor je lichaam als je huid én haar. Drink voldoende water en eet gezond. Zet een aantal maskertjes op je huid en behandel je haar met een diep voedende conditioner. Slaap minstens 8 uur per nacht om je huid voldoende tijd te geven om zich te herstellen.


Photocredit: totalbeauty

LICHAAMSMASSAGE

Ontstress een week voor je huwelijk eens goed met een lichaamsmassage. Een Chinese drukpuntenmassage werkt heel ontspannend en zorgt meteen voor verlichting van alle huwelijksplanningsstress .


BEAUTYCASE VOOR DE HUWELIJKSDAG

Je mooi maken aan het begin van de huwelijksdag is vanzelfsprekend. Tijdens de dag heb je heel wat dingen te doen en is het fijn een moment te hebben om je tussendoor even op te frissen. Maak op voorhand een toilettasje dat je op dit moment kan gebruiken. Steek er enkel de essentiële spullen in zoals make-up, verfrissingsdoekjes en deodorant.


WAXBEURT

Een gladde huid op je grote dag. We raden aan om hiervoor naar een professional te gaan om ongelukjes te voorkomen. Een kleine week op voorhand is ideaal, zo heb je nog geen last van terug groeiende haartjes en is de eventuele roodheid verdwenen.


WENKBRAUWSTYLING

Perfect gestylede wenkbrauwen. Ze worden wel eens de kapstokken van het gezicht genoemd. Laat ze professioneel epileren en stylen. Zo heb je dé perfecte blik op alle foto's.