Weddingplanner

WEDDINGPLANNER

Jullie huwelijk is uniek

Persoonlijkheid en beleving.

Daar staat Rock my Wedding voor.


Ik vertel het vaak aan onze bruidsparen. Stel, we hebben jullie grote dag ontworpen en uitgewerkt. We nodigen jullie familie en vrienden uit zonder dat ze weten dat het jullie dag is. Zij moeten van bij het eerste moment weten dat deze dag voor en door jullie gemaakt is. De ziel van het huwelijk weerspiegelt jullie persoonlijkheid en relatie. Persoonlijkheid en beleving staan bij ons centraal. Bekijk hieronder wat we voor jullie kunnen betekenen.

Hoe sterk onze woorden ook zijn.. Beelden zeggen alles

x FULL WEDDINGPLANNER


Als weddingplanner helpen we jullie bij de planning van A tot Z.

Het zoeken van, en afspraken maken met de locatie en de nodige leveranciers. We zijn aanwezig bij de afspraken met leveranciers. De dag zelf zijn we aanwezig van begin tot einde. We verzorgen de opbouw en afbouw en hebben doorlopend contact met alle leveranciers. Ook kan je voor de kleinere details op ons rekenen. Denk maar aan het (laten) maken van de bedankjes, het (laten) ontwerpen van het drukwerk, huwelijkswebsite, tafelsetting. stylen van jullie feest, ... Kortom, als weddingplanner helpen we je echt met alles wat bij de planning van jullie huwelijk hoort.


Omdat een weddingplanner geen onbetaalbare luxe mag zijn hanteren we een prijs die voor iedereen betaalbaar is.

Met jullie budget als uitgangspunt plannen en stylen we jullie huwelijk volgens jullie gekozen stijl en onze kwalitatieve normen.


Ideaal voor het bruidspaar dat alles piekfijn in orde wilt hebben maar er zelf geen tijd voor heeft of niet weet hoe te beginnen. 


Laten we eens praten over jullie droom ...

Benieuwd naar onze realisaties en/of op zoek naar inspiratie?

Volg ons op Instagram!

x WEDDINGSTYLIST / FLORIST


Naast de 6 jaar ervaring als weddingstylist werkt Bo sinds 2017 als freelance floriste. Wanneer je met Rock my Wedding in zee gaat als weddingplanner en/of weddingstylist mag je er dus zeker van zijn dat de styling en bloemdecoraties professioneel uitgevoerd zullen zijn. 

Je kan Rock my Wedding ook inzetten om enkel de styling of de bloemen te verzorgen . Heel vaak wordt onze Ceremonie Premium ( ontdek hem HIER ), waar de volledig organisatie van jullie ceremonie door ons verzorgd wordt, gecombineerd met stylen van de receptie en het avondfeest. 

Ben je dus op zoek naar een weddingplanner die ook alles kneepjes van het stylingvak kent? Dan zit je bij Rock my Wedding zeker goed. 

Het budget van de styling hangt sterk af van jullie totale budget. Wil je hier graag meer inzicht over?

Contacteer ons zeker voor een vrijblijvende afspraak en we bekijken samen welke mogelijkheden jullie hebben.


Laten we eens praten over jullie droom ...

"You don't spell love, you feel it"

x WEDDINGCOORDINATOR


Geen weddingplanner nodig omdat jullie heel graag zelf alles willen doen? Maar misschien zijn er toch wel wat dingen waar jullie niet zeker van zijn. En hebben jullie graag dat de huwelijksdag vlekkeloos en vlot verloopt. Dan hebben jullie een weddingcoordinator nodig.

Als weddingcoordinator ben ik beschikbaar tijdens de voorbereidingen voor informatie en tips over de planning van jullie huwelijk. De dag zelf ben ik aanwezig van begin tot einde en verzorg ik de opbouw en het contact met alle leveranciers. Een weddingplanner voor één dag waar je steeds voor het nodige advies bij terecht kan.


Ideaal voor de bruid die graag haar huwelijk zelf plant en toch zorgeloos wilt genieten tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf.

Laten we eens praten over jullie droom ...

Een weddingplanner neemt veel stress weg tijdens de planning en tijdens de huwelijksdag.

Wil je toch nog extra tips om volop te genieten van de planning?

Lees dan zeker onze blog.

Geef je huwelijk een WOW-factor

Met onze trouwbogen en decoratie

Deel ons op

Rock my Wedding, gespecialiseerd in het creëren en realiseren van heel unieke en persoonlijke huwelijken.

Ⓒ Copyright 2019. All rights reserved for Rock my Wedding