Destination Wedding

ROCK MY WEDDING - DESTINATION WEDDINGPLANNER

Samen creëren we jullie droomhuwelijk in het buitenland / trouwen in het buitenland


Sinds 2016 biedt Rock my Wedding ook de volledige weddingplanner van buitenlandse huwelijk. Wij hebben ervaring in het plannen van huwelijken in Noord-Frankrijk ( Champagne ), Zuid-Frankrijk ( Provence )en Italië ( Bologna en Toscane ). Een buitenlands huwelijk vraagt een heel wat andere organisatie dan van een huwelijk in het binnenland. Zo plannen we in het buitenland vaker een meerdaags huwelijk. Het aantal gasten is ook beknopter waardoor er meer budget aan andere dingen besteed kan worden. De accommodatie neemt hier meestal een groot stuk van in.

Een buitenlands huwelijk is vaak gemoedelijker dan een binnenlands huwelijk. Niets moet, zoals eerder op de dag een burgerlijk huwelijk. Alles kan, zoals genieten van de buitenlandse keuken en de zon.


Wil je genieten van ' la dolce vita' in Italië samen met familie en vrienden? Of wil je een zorgeloze tijd beleven en genieten van de Franse keuken in Noord -of Zuid-Frankrijk? Wij denken en plannen graag met jullie mee om jullie droomhuwelijk in het buitenland te realiseren.


Wat is de prijs van Rock my Wedding als destination weddingplanner?

De prijs van onze destination weddingplanner dienst bedraagt € 5950, exclusief transport en accommodatie.

Voor de berekening van de totale kostprijs van jullie destination wedding

is het nodig om vrijblijvend rond de tafel te zitten.

Zo kunnen we naar jullie wensen luisteren en een voorstel op maat maken.


Waarom Rock my Wedding als Destination Weddingplanner?

Een weddingplanner is altijd aan te raden wanneer jullie naar het buitenland trekken om jullie huwelijksfeest te vieren. Een vreemd land, een vreemde taal, andere gewoonten, andere prijssetting,... zijn factoren die snel dingen fout kunnen laten lopen. Een vertrouwenspersoon die contact heeft met de lokale leveranciers is nodig wanneer jullie of jullie dichte familie daar zelf geen eigen locatie in bezit hebben om het feest te organiseren.

Laten we eens praten over jullie droom ...

Een greep uit ons destination weddingplanner portfolio

Benieuwd naar onze realisaties en/of op zoek naar inspiratie?

Volg ons op Instagram!